Massage göteborg billigt spa massage göteborg

massage göteborg billigt spa massage göteborg

Tanjas Thaimassage & Spa i Göteborg erbjuder avkoppling för både kropp & själ i Göteborg, Hisingen & kviberg med omnejd. Välj mellan bl.a. Köp ett eller flera pressentkort till dig själv eller någon du tycker om och få de hemskickade i fina kuvert. Var noga när du beställer att ange ett ID nr för det. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. massage göteborg billigt spa massage göteborg

Massage göteborg billigt spa massage göteborg -

Ansiktsbehandling Classic med AHA-syra 60 min 1. Mandorla Stil SPA 3. De är intuitiva och deras förståelse för våra kunders behov är verkligen anmärkningsvärt. Ben och fötter av givaren kan användas för att placera kroppen eller lemmarna hos mottagaren. Detta kan innebära drag fingrar, tår, öron, sprickbildning knogar, gå på mottagarens rygg, och flytta mottagarens kropp i många olika positioner.

Massage göteborg billigt spa massage göteborg -

Första gången var det lite kallt i rummet jag fick massage i men när jag varit där nu igen så har de fått in element. First Hotel Express Goteburg. Vi har lokal mitt i Linnéstaden, Göteborg. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. Tanjas Thaimassage & Spa i Göteborg erbjuder avkoppling för både kropp & själ i Göteborg, Hisingen & kviberg med omnejd. Välj mellan bl.a. Köp ett eller flera pressentkort till dig själv eller någon du tycker om och få de hemskickade i fina kuvert. Var noga när du beställer att ange ett ID nr för det.

2 thoughts on “Massage göteborg billigt spa massage göteborg

Leave a Comment