Massage staffanstorp massage i örebro

massage staffanstorp massage i örebro

för 18 timmar sedan En äldre kvinna på ett boende i Boden misstänks ha blivit utsatt för våldtäkt. Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Träna gratis i en vecka och testa vårt utbud av styrketräning på gym, gruppträning och kondition. - Posted by: thai örebro massage staffanstorp - In category: Traditionell Thaimassage är holistic healing från Thaifolkets massage - visdom.

Videos

Pennys massage i midsommarkransen Jag heter Åsa och är utbildad dipl. massageterapeut och cert. massör sedan Träning och hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat, då jag själv tränat på. Massage i Staffanstorp bokar du här online på 60 sekunder. · Bilder · Verifierade · Populärast i Staffanstorp. Åsas Massage & Friskvård, Staffanstorp. likes. Diplomerad massageterapeut och certifierad massör. Livsstils coach. Jag utför även företagsmassage.

Massage staffanstorp massage i örebro -

Idrottsmassage 30 min 30 min ,00 kr. Vår policy är att med god hygien och i lugn atmosfär där alla kunder skall känna sig mycket välkomna. I mina behandlingar är jag mån om att använda naturliga och ekologiska massageoljor och eteriska oljor från Young Living. Jag masserar på  Södra Lundavägen 6  i Staffanstorp. Den bästa behandlingen sker regelbundet, då får du effekt över tid. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder. Alla produkter i behandling är stärkande och vårdande för hud och kropp och skonsamma för miljön. massage staffanstorp massage i örebro

3 thoughts on “Massage staffanstorp massage i örebro

Leave a Comment